Ce fain a fost la lansarea Decât o Revistă: DoR Live à la Cluj

Lume bună și multă, un eveniment sold out marca DoR – Decât o Revistă. A fost numărul 17 și a fost a la Cluj, adică mai bine de două treimi au fost dedicate orașului în care locuiesc. Echipa DoR a încercat să lanseze live acest număr, adică cititorul să intre în posesia lui simultan cu prezentarea lui. Aș spune că le-a ieșit, au creat un moment fain, ca să fiu în trend cu hipnoza creată de acest cuvânt în rândul redactorilor DoR. Și da, tipii au venit la Cluj și au rămas plăcut impresionați de multe lucruri, asta este cert.

Materialele prezentate miercuri seara nu au fost doar o lectură publică, au avut tâlcuri, au avut priză la public. Vă spun, e mare lucru să scrii, să o faci într-un anume fel și să reușești să menții buna dispoziție și interesul unei săli arhi-pline la un soi de lectură publică. Au fost și momente artistice. Chiar dacă nu le prefer la astfel de evenimente, au fost foarte bine primite. Știu, e o chestie subiectivă, de gust sau alegere. Totuși, declar evenimentul un un hibrid, un mixaj numai bun de agățat în revista #hibridmedia. Decât o Revistă s-a hibridizat la Cluj. Merge. 

 Să remarc și preferatul meu: filmulețul supra-realist al lui Paul Mureșan, creat pe scheletul scurt-metrajului animat Pui de Somn – cea mai bună peliculă animată la Filmul de Piatră. 

De asemenea, remarc periplul reușit al lecturilor alese spre prezentare. Publicul a savurat totul. Și ca totul să se termine în aceeași ambianță pozitivă în care s-a început, la final s-a ieșit afară la schimbat impresii. Poveștile s-au ținut la foc, ca în tabere. Ca atare, îi mai așteptăm pe cei de la Decât o Revistă la Cluj, îs tipi faini de tot. 

O să revin cu o galerie foto și alte informații direct de la eveniment, revista #hibridmedia a fost partener media. 

 

revista #hibridmedia

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s