Ce trebuie sa aiba musai un selfie

Vânători de selfie-uri sau în căutarea selfie-ului perfect/ pierdut. Atât de mânați de dorința expunerii/ suprinderii, încât construiți liste cu ce trebuie făcut pentru a vă trage în chip într-un mod spectaculos. Despre tragerea-în-chip am și scris un capitol în cartea mea – Selfie, descoperirea feței. Hopa-hopa în rețea, să te vezi și să te vadă restul tipilor, amicii tăi virtuali. După urcare, fața ta va fi distribuită, împărțită, plăcută sau va suferi penalități din partea spectatorilor.

Dar, să trec la listă, una pe care am găsit-o pe cooltivator.ro și pe care o voi modifica nițel. Nu mult, doar la suprafață și prin locurile esențiale.

Cam care ar fi caracteristicile unui selfie:

[info]Trebuie neapărat să vi se vadă mâna în poză, nu vreţi care cumva să creadă că v-a făcut altcineva poza.[/info] Dacă nu reușiți asta, treceți la modul automat: selfie-arm, dar să nu comiteți eroarea. Mâna face totul, deși e acceptabil și un cap privitor în aparat, existența mâinii fiind de la sine înțeleasă.
[info]Expresia facială poate să difere: de la un miserupism total până la entuziasm enervant. [/info] Bine, poți miza și pe cât de idiot ești sau să te bagi direct în categoria ugly-selfie. Dă un search pe Twitter cu acest hashtag, vei fi uimit.
[info]Calitatea pozei trebuie să fie între proastă şi semiproastă, acum asta depinde de tipul de telefon.[/info] E un must, căci selfie-ul nu are nicio legătură cu fotografia.
[info]Există mai multe feluri de selfie-uri: uneori pot include alte persoane (group selfie), pot fi festive (holiday selfie), poate să fie romantic (couple selfie), selfie de la muncă (work selfie), selfie de la facultate (study selfie), selfie cu fetele (girls’ night out selfie) etc.[/info] Nu, nu există mai multe tipuri, nu contează contextul sau spațiul, contează doar fețele surprinse. Restul e zgomot de fond. E fața ta lipită de camera din aparatul foto, eventual plus un rânjet tâmp într-o situație hilară. Asta ar cam condimenta decorul.
[info]În cazul fetelor, trebuie să arate ce au ele prea bun, prea ca la ţară. În cazul meu tatuajele, în alte cazuri materia primă din dotare.[/info] Fals. Poți arăta și cât de cretin ești, selfie-ul nu e musai despre ce ai tu mai bun. Așa îți faci iluzii, dar nu e nimi de genul.
[info]Selfie-urile băieţilor sunt de două feluri: selfie la pătrăţele şi selfie de suferinţă.Adesea pot fi unul şi acelaşi.[/info] Fals, din nou. Unde intră selfie-ul cu BMW-ul în spate?
[info]Accesorii faciale: duckface, ruj strident, un ochi închis, limba scoasă pe afară (vezi Miley Cyrus).[/info] Wanna bet? Ce zici de tipii care au fost arestați după ce și-au făcut un selfie. Ia de aici o listă cu top 10 astfel de hilarități. Astea sunt simple chestiuțe. 
[info]Accesorii exterioare: pisici, câini, prietena sau prietenul[/info] Din nou, o paletă așa de largă. Poate fi mașina, incendiul pe care trebuie să-l stingi sau accidentul aviatic prin care tocmai treci. A, să nu uit de glonțul din umărul tău, cel care ți-a lăsat pata aia de sânge super cool. Sigur ar merita un selfie.

Ar mai merge niște sare de la mine.

[notice]O poză urcată va avea mereu aproximativ 5-10 de încercări[/notice] Doar cauți unghiul potrivit pentru fața perfectă. Asta dacă nu ești adeptul stilului liber, de postare a fețelor în forma oricum-ar-fi.

[notice]Postarea trebuie însoțită de urmărirea like-urilor[/notice] Nu are niciun sens să faci lucrurile altfel decât așa. Te-ai adăugat acolo tocmai pentru a fi…văzut. Like-ul nu înseamnă musai că te plac oamenii ăia, ci le place ipostaza ta, una fie ea și cretină.

[notice]Nu încerca să faci asta la job[/notice] s-ar putea să nu-ți iasă, într-un final, foarte bine.

[notice]Dacă ai dat dovadă de cretinism cu primele tale selfie-uri, continuă [/notice] Nu are niciun sens să-ți schimbi abordarea, nu mai ești credibil.

[notice]Nu te amăgi cum că ar fi vorba doar despre un cont pe o rețea[/notice] totul e despre tine.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s