About

Despre revista blog

#hybridmedia este un proiect (re)gândit de câteva ori cu mâna pe mouse. Am conceput inițial un spațiu destul de personal, apoi m-am gândit la o e-revistă, însă totul s-a transformat într-un soi de platformă – arhivă cu articole, proiecte, arhive – dosare de autori cu tot ce presupun ele, interviuri, rezultate ale unor cercetări, promovări, etc. Acest tacâm întreg va gravita în jurul unor tematici conexe informației, noilor medii și culturii digitale/ cyberculturii. Spațiul este deschis pentru publicare tuturor celor cu interese în aceste domenii. Mai mult, voi încerca să structurez o arhivă updatată cu autorii români care scriu tangențial cu subiectele abordate. Am ales această platformă gratuită pentru că nu am nevoie de mai mult, proiectul nu are nevoie de mai mult, deocamdată. Dacă va fi cazul, voi lua în considerare o eventuală migrare.

#hybridmedia este o revistă mixată, aflată încă în versiune betamixează articole din noile media pentru conceperea unui construct hibrid

Nu vă ascund dorința ca la un moment dat să încep un astfel de proiect independent, al revistei #hybridmedia. Cei care vor să publice în Revista #hybridmedia o pot face contactându-mă la une din adresele de contact.

Rareș Iordache

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s